PRE ORDER Grimm's Temperamenten SET

PDFPrinten
Basisprijs145,95 €
Verkoopprijs: 145,95 €
Korting
Beschrijving

De vier temperamenten in ons 

We hebben de vier temperamenten vertaald in een taal van vorm en kleur. Het resultaat is een kleurrijke bouw set met 61 vrije-vormcomponenten. De afzonderlijke bouwstenen doen denken aan dieren en een grote verscheidenheid aan andere wezens, en de combinatie van verschillende bouwelementen creëert altijd iets nieuws dat de verbeelding prikkelt en inspireert. Het heersende temperament bepaalt de bijzondere basisstemming waarin men zich het grootste deel van de tijd bevindt. Het verheldert de manier van voelen en ervaren, denken en doen of reageren.

Het melancholische temperament heeft een meelevend, nogal droevig karakter. Het is BLAUW, naar binnen draaiend, met randen, rondingen en volharding - zoals het element aarde.

Het cholerische temperament heeft actieve en nogal boze trekken. Het is ROOD, gekarteld en soms scherp gerand. Zijn impulsiviteit behoort tot het element vuur.

Het flegmatische temperament heeft iets stabiels en comfortabels. Het is GROEN en slapend als een vijver. De rondingen en zachte vormen komen overeen met het element water.

Het optimistische temperament straalt geluk en optimisme uit. Het is GEEL en dat wat van binnenuit straalt, dat zich verliest in de periferie of in de lucht. Het luchtige is zijn element.

Door spelenderwijs om te gaan met de karakteristieke eigenschappen van temperamenten kan gevoel voor hun aard worden ontwikkeld. En elke persoon is een unieke mix van alle vier de temperamenten.

 

61 bouwstenen in een houten frame incl. papieren sjabloon in origineel formaat

Hout: lindehout gelakt, frame geolied.

Afmetingen: lengte houten frame 44,5 cm, losse delen 4 cm dik.

Aanbevolen leeftijd: 5+

 

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het