Beste klanten, 

 

Gloednieuw in de winkel zijn onze Way to Play autobanen die echt altijd en overal kunnen gebruikt worden;: binnen, buiten, in bad, aan het strand, in de zandbak, aan een kabbelend beekje...Bestel ze hier.

 Knutselen alleen voor bij slecht weer en binnen? Niet met onze drijvende kneedwas! Deze kneedwas is zo licht dat hij blijft drijven op water en deze droogt niet uit. Ideaal om buiten  mee te knutselen en wat verkoeling op te zoeken tegelijkertijd! Veel knutselplezier voor een klein prijsje vind je hier

Daarnaast introduceren wij ook een nieuw prachtig speelgoedmerk: Raduga Grëz! Russisch speelgoed met een ziel. Mooi om naar te kijken én mee te spelen. Raduga Grëz kopen...

Ook héél wat nieuwe bloemenkindjes zijn gearriveerd.... kijk zeker even in onze categorie Vilten seizoenspopjes

 

 

Team Speelgoed voor Goed Kinderspel

 

 

 

Creatief bezig zijn... het kan op zoveel manieren. Alles wat te maken heeft met wol, vilt en draad, hout vindt u in onze categorie handwerken, vooral omwille van ons ruime aanbod en om het geheel wat overzichtelijk te houden.

Hier vindt u alles voor knutselen met papier, tekenen en schilderen, maar ook kneden en boetseren.

Onze belangrijkste merken zijn Stockmar, met de alom bekende waskrijtjes en -blokjes waar wij een ruim aanbod van kleuren voorzien. Verder bieden wij alle kleuren bijenkneedwas aan om te kneden en te boetseren. De versierwas om allerlei te decoreren zoals kaarsen, doosjes, .... Om te schilderen hebben wij verschillende sets van verf: aquarel- en plakkaatverf.

Ook heel wat potloden vindt u in ons assortiment.

Daarnaast ook de zijdevloei en vliegerpapier om transparanten te knutselen en sterren te vouwen.

Verder zullen wij ook trachten wat minder bekende materialen te introduceren die door ons zorgvuldig zijn gekozen op basis van de creatieve meerwaarde die zij kunnen bieden, de hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen die ze bevatten of hun totstandkoming door sociale tewerkstelling (van onder andere volwassenen met een beperking).

 

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het