Grimm's Regenboog Tellen

PDFPrinten
Basisprijs64,95 €
Verkoopprijs: 64,95 €
Korting
10707_Regenbogen_Zahlenland_v2
10707_Regenbogen_Zahlenland_v5
10707_Regenbogen_Zahlenland_v8
10707_Regenbogen_Zahlenland_v9
Beschrijving

De 10-delige regenboog is een van de 9 spellen die deel uitmaken van ons regenboognummerland: dit is geen klassiek educatief speelgoed dat kan worden gebruikt voor nauwkeurige metingen. Geen van de materialen heeft metrische tekens, omdat de nadruk ligt op vrij spel. Ze hebben allemaal hetzelfde 10 kleurenschema gemeen, wat je uitnodigt om de wereld van cijfers op een speelse en gevarieerde manier te ontdekken.

Abstracte getallen worden tastbaar gemaakt met de handen en vergelijkbaar met de verschillende materialen. Een eerste gevoel voor verhoudingen kan ontstaan ​​en hetzelfde getal kan op veel verschillende manieren worden weergegeven.

Het regenboognummerland is ideaal voor kleuterscholen en basisscholen. De verschillende spellen en materialen zijn ideaal om vrij met kinderen aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in een leerstraat of een leerwerkplaats.

Bovendien is de regenboog een klassiek speelgoed waarmee kleintjes kunnen stapelen, bouwen en sorteren. Als de kinderen groter zijn, kun je de bogen gebruiken om poppen te laten schommelen, hekken, tunnels, bruggen, huizen en sculpturen te bouwen, en en en... de regenboog zal altijd fantasierijk in het spel worden geïntegreerd, kijk wat je kind ermee verzint!

10 stuks

hout: lindehout in kleur gelakt.

Afmetingen: lengte ca. 27,5 cm, hoogte ca. 13,5 cm

Aanbevolen leeeftijd: 3+

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het