Grapat 12 schaaltjes

PDFPrinten
Basisprijs35,40 €
Verkoopprijs: 32,57 €
Korting -2,83 €
Beschrijving

 ♥ 16-138

♥ PEFC hout uit duurzaam bosbeheer

♥ berken  en/of beukenhout

♥ geverfd met niet giftige verf op waterbasis

♥ afgewerkt met wax en olie op plantaardige basis

♥ ieder stuk is uniek en handgemaakt

♥ 12 schaaltjes

♥ regenboogkleuren

♥ geschikt voor de leeftijd vanaf 0 jaar

 

 De 12 schaaltjes geverfd in 12 verschillende kleuren resulteren in een harmonieuze geheel, die balans en een groot gevoel van esthetiek in het spel van de kinderen brengt en  een grote gevoeligheid voor schoonheid.

De schaaltjes kunnen aanvullend gebruikt in  het heuristische spel  zoals het vullen en leegmaken,... Een kom kan gebruikt worden om een andere kom te bedekken en op die manier kan de inhoud ervan verstopt worden of verdwijnen. Dit spel brengt zowel plezier als ontspanning:  het verdwijnen, het verliezen, het vinden van onze eigen schatten.

Grapat is een Spaans familiebedrijfje dat de grote stad heeft verlaten om te wonen en te werken in de natuur. Die natuur en het spel van hun kinderen is de grote inspiratiebron  voor hun speelgoed. 

Grapat werkt vanuit een zeer diep respect voor de natuur. Dat komt tot uiting in de materialen die zij gebruiken maar ook in de visie die zij hanteren.

Ieder stuk speelgoed is uniek en handgemaakt, ieder stuk is door hun handen gegaan. Zij accepteren imperfectie, het is mooi en het geeft nog meer waarde aan het materiaal.

Grapat hecht ook zeer veel waarde aan sociale tewerkstelling. Zij werken samen met stichtingen die zorgen voor mensen met psychische problemen. In hun ateliers werken zij samen met mensen die minder goed toegang hebben tot de  reguliere arbeidsmarkt.

Nin® is het geregistreerd Spaans handelsmerk voor de houten figuurtjes in de sets van Grapat!

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het