Herbruikbare Lunchzakjes: Lunchskin Sandwichbag Red Bird
Terug naar: Herbruikbare Lunchzakjes

Lunchskin Sandwichbag Red Bird

PDFPrinten
Basisprijs9,95 €
Verkoopprijs: 9,95 €
Korting
Beschrijving

Lunchskins zijn handige vervangers van plastic zakjes! De bedenkers hadden één doel voor ogen, de hoeveelheid plastic afval die we dagelijks produceren te verminderen! Een herbruikbaar boterhamzakje kan je daar handig bij helpen!

Eén Lunchskin kan tot wel 500 plastic zakjes vervangen gedurende zijn levensduur. Act small & think big, want het afgelopen jaar vervingen alle verkochte Lunchskins bij elkaar maar liefst 3,5 miljoen plastic zakjes! (dat scheelt dus heel veel onnodig plastic en CO2-uitstoot). De kleurrijke, handige en wasbare snack- en boterhamzakjes  zijn afkomstig uit de verenigde Staten en zijn ontwikkeld door 3GreenMoms. Zij zochten een oplossing voor het dagelijks weggooien van miljoenen boterhamzakjes in Amerika. 

Lunchskins zijn gemakkelijk om mee te nemen naar werk, school, tijdens het reizen en op vakantie. Verder is het ook een handig opbergtasje voor  allerlei doeleinden zoals  naar het strand gaan.  Bril, telefoon of portemonnee blijven vrij van zand. 

Wil je meer boterhammen mee? Lunchskins zijn er ook in een groter formaat.

Alleen maar handig!

  • Handig  formaat
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Sterke stof
  • Sterke en lange sluiting van klittenband
  • 100% voedselveilig en waterdicht
  •  Alle materialen 100% vrij van lood, BPA en ftalaten
  • Afwasmachinebestendig en snel drogend.

Je Lunchskin onderhouden

We raden aan om je Lunchskin voor gebruik met de hand te wassen.  Dit doe je door hem binnenste buiten te draaien  en hem daarna goed te laten drogen.

De Lunchskins blijven langer mooi als je ze met de hand wast maar ze  zijn vaatwasserbestendig op de eco stand / max 65 graden. Wel kunnen de kleuren in de vaatwasser sneller vervagen. Draai ze ook dan binnenste buiten voor het wassen, en laat ze goed drogen voordat je ze vult.