Een jurk voor Fliera

PDFPrinten
Een jurk voor Fliera
Basisprijs14,50 €
Verkoopprijs: 12,33 €
Korting -2,18 €
Beschrijving

Elfje Fliera en haar vrienden Muis, Egel en Mol hebben een uitnodiging gekregen voor het zomerfeest van het winterkoninkje. De vrienden zijn het met elkaar eens dat Fliera een nieuwe feestjurk nodig heeft en beginnen van alles uit de natuur bij elkaar te zoeken: bessen, noten en zelfs een regenworm. Maar hoe moet een feestjurk er eigenlijk uitzien? Niemand weet het precies. De maan weet raad en Fliera krijgt haar feestjurk. 

Prentenboek met sfeervolle waterverfillustraties in natuurlijke kleuren, meestal over dubbele pagina's, die steeds een andere basiskleur hebben en waarin een vriendelijke sprookjeswereld te zien is. Het elfje, de mol, de egel, muis en de maan kunnen praten en hebben menselijke trekjes.
Op de voorgrond van de aquarellen zijn veel details te zien van planten, dieren en vruchten, naar de achtergrond vervaagt het beeld steeds meer en is vooral de kleur nog te zien.
Op vrijwel elke dubbele pagina staat een tekstblok, variërend van drie tot twaalf regels met goedlopende samengestelde zinnen, die prima bij de illustraties passen en afwisselend beschrijvend zijn en spreektaal bevatten. 

Vanaf ca. 4 jaar. 

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het