Drinkfles Konijn

PDFPrinten
Basisprijs23,00 €
Verkoopprijs: 19,55 €
Korting -3,45 €
Beschrijving

0.59 liter drinkfles met konijnprint

 

ONZE FLESSEN ZIJN STIJLVOL en VEILIG.

EarthLust-flessen zijn met de hand gemaakt van recyclebaar, roestvrij # 304 (18/8) roestvrij staal van hoge kwaliteit, dat ongevoerd en van nature veilig is. We gebruiken niet-giftige verven en BPA-vrije polypropyleen # 5 doppen om er zeker van te zijn dat er niets schadelijks in uw water komt. EarthLust-flessen hebben onze eigen ontwerpen - dit zijn geen stockflessen! Het grootste deel van onze lijn is gelimiteerde editie en we hebben nieuwe ontwerpen die de hele tijd arriveren! Kies uit onze 13 ounce, 20 ounce, of 1 liter waterflessen of onze lijn van Birds & Bees Babyflessen. Elke fles wordt geleverd met een karabijnhaak en optionele sporttops zijn beschikbaar.

 

ONZE FLESSEN WORDEN ETHISCH GEPRODUCEERD.

EarthLust is een B-gecertificeerde onderneming. Al onze producten zijn ontworpen en getest in Californië. Onze flessen zijn gemaakt in China omdat er momenteel geen producenten van roestvrijstalen flessen in de VS zijn. Dit komt omdat roestvrij staal buitengewoon kostbaar is in vergelijking met materialen zoals aluminium of plastic. Wij zijn een klein bedrijf, maar we dromen er ooit van om onze eigen flessen hier in de VS te produceren. Voorlopig houden we onze fabriek nauwlettend in het oog om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze zeer hoge normen voor werkgelegenheid en milieu-impact. Lees meer over onze gedragscode door op deze link te klikken.

 

EARTHLUST FLESVERZORGING:

Onze roestvrijstalen flessen zijn bedoeld voor koude dranken. We raden handwas aan voor al onze roestvrijstalen producten. Wassen met verdunde azijn of bakpoeder en warm water is ideaal. Let op de volgende 'gezond verstand'-feiten over onze flessen:

 

Vergeet niet om de fles grondig te wassen voor het eerste gebruik.

Alleen voor consumeerbare vloeistoffen.

MAG NIET MAGNETRONEN!

Koolzuurhoudende dranken kunnen druk opbouwen wanneer de fles wordt afgesloten.

Val niet op harde oppervlakken, vooral niet wanneer ze vol zijn.

Houd rekening met significante drukveranderingen in uw EarthLust-fles (dat wil zeggen bevriezen of verwarmen wanneer de fles vloeibaar is, naar hogere of lagere hoogten wordt getransporteerd terwijl deze zijn afgedicht, enz.) Waardoor deze kan scheuren of lekken.

ELKE WATERFLES HELPT AFVAL AF TE SLUITEN EN BIEDT U ALTIJD EEN VEILIGE EN STIJLVLOEDIGE MANIER OM EEN VERFRISSENDE DRANK IN DE BUURT TE HEBBEN!

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het