Crayon Rocks -64 Just Rocks in a box waskrijtjes in 32 kleuren

PDFPrinten
Basisprijs44,95 €
Verkoopprijs: 44,95 €
Korting
Beschrijving

2 x 32 kleuren Crayon Rocks in een kraft doos, totaal 64 krijtjes in voorjaars, zomer, herfst en winterkleuren om de meest prachtige tekeningen maken.

 

Crayon Rocks zijn gemaakt van sojs. De sojaboon wordt geperst en de olie die daaruit wordt gewonnen wordt gebruikt om was te maken. De eigenscha van sojawas is dat het zahct is, waardoor het gebruikt in het krijtje de eigenschap heeft om makkelijk kleur af te geven. Daardoor slijt het krijtje ook zeer langzaam, dus is het ondanks het formaat een zeer duurzame keuze.

Het bijzondere aan Crayon Rocks is dat het speciaal is ontwikkeld om de motoriek en de pengreep van jonge kinderen te bevorderen.

Door het krijtje kan een kind eenvoudigweg niet anders dan het makkelijk vast houden en er gemakkelijk mee kleuren. Daardoor wordt niet onnodig een verkeerde houding geforceerd en dat bevordert het leren schrijven en het ontwikkelen van de pengreep op een ontspannen manier.

Wil je graag dat je kind thuis makkelijk kleurt en met plezier? Dan zijn dit echt heel erg goede krijtjes die wij uit ervaring adviseren aan therapeuten, ergotherapeuten, kindercoaches, kinderopvang, BSo, naschoolse opvang, leerkrachten, scholen, remedial teachers, fysiotherapeuten enzovoort.

Crayon Rocks zijn gemaakt in de VS en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet toxisch. Glutenvrij, GMO vrij, Lactosevrij, notenvrij.

Bovendien heeft het krijtje CrayonRocks® de bijzonder prestigieuze Parents' Choice Award Silver 2014 in de wacht gesleept!

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het