Beste klanten,

 

Van 17 augustus tem 26 augustus verzenden wij geen pakketten. U kan bestellen en vanaf 27 augustus worden de bestellingen in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Wij danken u voor uw begrip.

OPROEP

Verder willen wij jullie uitnodigen om ons te volgen op Instagram: goedkinderspel

Heb je ooit een aankoop bij ons gedaan en wil je graag leuke foto's met ons delen gebruik dan de tag: #goedkinderspel

Wij zoeken nog 3 mensen die een groot liefhebber zijn van  houten open ended speelgoed die kinderspel door klein en groot graag in beeld willen brengen.

Je kan je kandidaat stellen door een mailtje te sturen naar: info@speelgoedvoorgoedkinderspel.be met een korte voorstelling van jezelf en 5 foto's/sfeerbeelden met open ended speelgoed van de merken die wij verkopen (Grimm's, Grapat, We Rock, Way to Play, Ostheimer, ...).

De kandidaten die wij selecteren ontvangen een shoptegoed van ons.

 

 

 

 

Creatief bezig zijn... het kan op zoveel manieren. Alles wat te maken heeft met wol, vilt en draad, hout vindt u in onze categorie handwerken, vooral omwille van ons ruime aanbod en om het geheel wat overzichtelijk te houden.

Hier vindt u alles voor knutselen met papier, tekenen en schilderen, maar ook kneden en boetseren.

Onze belangrijkste merken zijn Stockmar, met de alom bekende waskrijtjes en -blokjes waar wij een ruim aanbod van kleuren voorzien. Verder bieden wij alle kleuren bijenkneedwas aan om te kneden en te boetseren. De versierwas om allerlei te decoreren zoals kaarsen, doosjes, .... Om te schilderen hebben wij verschillende sets van verf: aquarel- en plakkaatverf.

Ook heel wat potloden vindt u in ons assortiment.

Daarnaast ook de zijdevloei en vliegerpapier om transparanten te knutselen en sterren te vouwen.

Verder zullen wij ook trachten wat minder bekende materialen te introduceren die door ons zorgvuldig zijn gekozen op basis van de creatieve meerwaarde die zij kunnen bieden, de hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen die ze bevatten of hun totstandkoming door sociale tewerkstelling (van onder andere volwassenen met een beperking).

 

OPGELET! Deze site gebruikt cookies of aanverwante technologieën.

Verander je browser instellingen als je hier niet meer akkoord gaat. Meer info

Ik begrijp het